Δοσολογία του Κανναβινέλαιου και Πώς να το Παίρνετε (Πρωτόκολλο του Rick Simpson).

από τον Achilles Magmaman. Συσκευή αναπαραγωγής βίντεο από: YouTube (Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων)

(αν δεν εμφανίζονται οι υπότιτλοι αμέσως, τότε πατήστε το πρώτο κουμπί κάτω δεξιά που λέει cc ή υπότιτλοι, αφού αρχίσει το βίντεο)

(Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, το 1997, ο Rick Simpson αναζήτησε την ανακούφιση για την κατάστασή του μέσω της χρήσης του χασισέλαιου . Όταν ο Rick ανακάλυψε ότι το λάδι της κάνναβης (με υψηλή συγκέντρωση σε THC) θεραπευεί μορφές καρκίνου και άλλες ασθένειες , προσπάθησε να το μοιραστεί με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσε δωρεάν , θεραπευοντας κυριολεκτικά εκατοντάδες ασθένειες των ανθρώπων … αλλά όταν η ιστορία βγήκε στη δημοσιότητα, το μακρύ χέρι του νόμου άρπαξε “το φάρμακο” αφήνοντας χιλιάδες ανθρώπους χωρίς θεραπευτική αγωγή του καρκίνου και των Rick με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση μαριχουάνας!)

Πρωτόκολλο του Rick Simpson

Για τους περισσότερους ανθρώπους χρειάζονται περίπου 60 γραμμάρια λάδι κάνναβης για να σκοτώσει τους περισσότερους καρκίνους. Για τον μέσο άνθρωπο θα χρειαστούν περίπου 90 ημέρες μέχρι να καταπιεί και τα 60 γραμμάρια για την θεραπεία με Κανναβινέλαιο.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η θεραπεία των 60 γραμμαρίων-90 ημερών είναι απλά μια σύσταση και το σημείο εκκίνησης.
Για μερικούς ανθρώπους μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να τελειώσει η θεραπεία τους.

Θα πρέπει κάποιος να ξεκινήσει από την δια του στόματος πρόσληψη με τρεις δόσεις Κανναβινέλαιου την ημέρα.

Για την πρώτη εβδομάδα κάθε δόση θα πρέπει να είναι όσο το μέγεθος μισού κόκκου λευκού ρυζιού.

Αφού το λάδι έχει ληφθεί για μια εβδομάδα, αρχίζουμε να διπλασιάζουμε τη δόση.

Η δόση θα πρέπει να διπλασιάζεται κάθε τέσσερις ημέρες μέχρι να φτάσει στο 1 γραμμάριο την ημέρα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι φτάνουν στο σημείο όπου μπορούν να καταπιούν 1 γραμμάριο την ημέρα σε περίπου 30-35 ημέρες.

Όταν η πρόσληψη ενός γραμμαρίου Κανναβινέλαιου την ημέρα επιτυγχάνεται, η δοσολογία θα πρέπει να συνεχιστεί σε αυτό το ρυθμό μέχρι ο καρκίνος να εξαφανιστεί.

Κάποιοι, ωστόσο, έχουν αυξήσει τις καθημερινές τους δόσεις μέχρι και στα 2 γραμμάρια ή περισσότερο. Δεδομένου ότι οι δόσεις έναρξης του Κανναβινέλαιου είναι τόσο μικρές, βοηθάει πολύ η χρήση μιας σύριγγας για την μεταφορά του σε άδειες κάψουλες.

Αυτό επιτρέπει η δοσολογία του Κανναβινέλαιου να είναι πολύ ακριβής για αρχάριους ή παιδιά που ξεκινούν την θεραπεία.

Η ακριβής δοσολογία είναι σημαντική έτσι ώστε η όποια παρενέργεια να μπορεί να αποφευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

rso_dosage_chart_opt

Επίσης οι σύριγγες είναι κατάλληλες και για την αποθήκευη του Κανναβινέλαιου.

Η δοσολογία με την μέθοδο της μεταφοράς του Κανναβινέλαιου από σύριγγα σε άδειες κάψουλες, θα επιτρέψει επίσης στον ασθενή ή στον φροντιστή να προετοιμάσει τις δόσεις του πολλές μέρες ή ακόμα και εβδομάδες νωρίτερα.

Αυτό καθιστά εύκολο για έναν ασθενή να παρακολουθεί πόσο λάδι παίρνει και κάθε πότε το παίρνει. Καθιστά επίσης εύκολο το προστεθεί το Κανναβινέλαιο σε οποιαδήποτε άλλη από του στόματος θεραπευτική αγωγή στην οποία μπορεί να βρίσκεται ο ασθενής.

Η μικρή δοσολόγηση του ελαίου κατά τη διάρκεια των πρώτων 30 ημερών επιτρέπει στο σώμα να δημιουργήσει ομαλά την ανοχή του σ’ αυτό.

Οι ασθενείς που βιώνουν έντονη παρενέργεια ή υπερβολική κόπωση κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορούν να μειώσουν λίγο τη δόση τους κατά τη διάρκεια των ωρών την ημέρας και να την αυξήσουν ελαφρά πριν πέσουν για ύπνο. Αυτό θα βοηθήσει στην ποιότητα του ύπνου και στην οικοδόμηση της ανοχής σας ενώ κοιμάστε.

Όλοι έχουμε διαφορετικές ανοχές για οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Το μέγεθος και το σωματικό βάρος ενός ατόμου δεν έχει να κάνει με την ανοχή του στο Κανναβινέλαιο.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά τη θεραπεία με Κανναβινέλαιο είναι επίσης πιθανό να μειωθεί η αρτηριακή σας πίεση.

Αν επί του παρόντος παίρνετε ένα φάρμακο της αρτηριακής πίεσης είναι πιθανό να μην το χρειάζεστε πιά από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε το λάδι κάνναβης.

Απαιτείται όμως στενή παρακολούθηση της αρτηριακής σας πίεσης για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να σταματήσετε να παίρνετε τα φάρμακά σας.

Μετά το τέλος της θεραπείας με Κανναβινέλαιο, το να συνεχιστεί η χρήση του είναι μια πολύ καλή ιδέα.

Αφού ο καρκίνος έχει φύγει, μπορείτε να εξακολουθήσετε να παίρνετε το λάδι σε πολύ μειωμένες δόσεις.

Η λήψη ενός γραμμαρίου τον μήνα είναι μια καλή δόση για τη διατήρηση της υγείας σας.

Υπήρξαν άνθρωποι που έχουν βιώσει ήπια και προσωρινά συμπτώματα μετά το τέλος της θεραπείας με κανναβινέλαιο, οι οποίοι δεν συνέχισαν με δόσεις συντήρησης ούτε με την χρήση της κάνναβης με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, όπως της εξάτμισης, οι οποίοι εμφάνισαν συμπτώματα έλλειψης ύπνου, απώλειας όρεξης, εφίδρωσης και έλλειψης σεξουαλικής επιθυμίας, συμπτώματα που είχαν εξαφανιστεί μέσα σε 7 ημέρες.

Πώς φτιάχνεται το έλαιο του Rick Simpson (με ελληνικούς υποτίτλους) :

https://www.youtube.com/watch?v=IyK_iwR1MFU

                           Συσκευή αναπαραγωγής βίντεο από: YouTube (Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων)

(αν δεν εμφανίζονται οι υπότιτλοι αμέσως, τότε πατήστε το πρώτο κουμπί κάτω δεξιά που λέει cc ή υπότιτλοι, αφού αρχίσει το βίντεο)

άρθρο: Lincoln Horsley
μετάφραση: Βασιλιάς της Μοναξιάς
το αυθεντικό άρθρο ΕΔΩ

ΠΗΓΗ


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η θεραπευτικη-κανναβη.com.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που πάσχετε από κάποια ασθένεια να συμβουλευτείτε το γιατρό σας και να μην ακολουθήσετε καμία «συμβουλή» ή «προτροπή» συντάκτη άρθρου, καθώς ότιδήποτε αναγράφεται είναι μόνο γιά ενημερωτικούς λόγους.

FOOD AND DRUG ADMINISTRATION (FDA) DISCLOSURE These statements have not been evaluated by the FDA and are not intended to diagnose, treat or cure any disease. Always check with your physician before starting a new dietary supplement program.

//

Μοιράστε τη γνώση
Ετικέτες: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top
error: