Ποιοί είμαστε

Ένα Μεγάλο Όνειρο...και Συνεχής Εκπαίδευση

Ένα Μεγάλο Όνειρο και Συνεχής Εκπαίδευση

ΠΡΙΝ

Ποιοί είμαστε 1Μιά ζωή ταξίδια σαν skipper (καπετάνιος σε κότερα)

DSC03861Εγκατάσταση και επιχείρηση στη Σαντορίνη

 

ΜΕΤΑ το τεράστιο άγχος

angelos_EKAΣε αποκατάσταση, μετά το έμφρακτο του νωτιαίου μυελού(εγκεφαλικό της σπονδυλικής στήλης), γιά το οποίο δεν υπάρχει διάγνωση…….από τον αφαλό και κάτω, χωρίς αίσθηση και κίνηση. Ποσοστό αναπηρίας 90%.Από τον Αύγουστο του 2013

( 06/15 : μετά την αφαίρεση ενός “απονευρωμένου” δοντιού, στο οποίο υπήρχε φλεγμονή, έπεσε στα φυσιολογικά επίπεδα ο δείκτης φλεγμονής CRP, μετά από σχεδόν 2 χρόνια, κάτι που βεβαιώνει ότι αυτή η φλεγμονή, μαζί με το άγχος βέβαια, έπαιξε τον κυρίαρχο ρόλο στη δημιουργία του εμφράκτου…..)

Ένα από τα όπλα μου γιά την πρόληψη και θεραπεία των πόνων και της σπαστικότητας της κύστης μου είναι η Κανναβιδιόλη (συμφωνεί και ο γιατρός και η δικηγόρος μου).

Δουλεύει και τοπικά στο δέρμα όποτε και όπου υπάρχει κατάκλιση (αυτή την περίοδο ξανα-άνοιξα στον κόκκυγα, λόγω ζέστης και ιδρώτα {08/15}).

Νευροπροστατευτικό, αγχολυτικό και αντι-ισχαιμικό.Βλέπε την Πατέντα της Κυβέρνησης των ΗΠΑ : “Τα Κανναβινοειδή ως Αντι-οξειδωτικά και Νευροπροστατευτικά”

Μόλις έμαθα και την αξία του λιβανιού και το προσέθεσα και αυτό στο οπλοστάσιο μου, μαζι με την καθημερινή λήψη των εξής:

Βιταμίνη C, τουλάχιστον 2 γραμμάρια τη μέρα (Linus Pauling, βραβείο Nobel, ΕΔΩ.)

Μαλικό Μαγνήσιο, τουλάχιστον 1 γραμμάριο τη μέρα.

Βιολογικό Κανναβέλαιο  (καμία σχέση με τη θεραπευτική αξία τις Κανναβιδιόλης, όμως η χρήση του σα φάρμακο, μία κουταλιά της σούπας επί 3 φορές τη μέρα, λειτουργεί συνεργιστικά με την Κανναβιδιόλη και επαυξάνει τις ιδιότητες της)

Συνένζυμο Q10, 1 γραμμάριο τη μέρα.

Wobenzym, από το Amazon.com, ένα εξαιρετικό σύμπλεγμα ενζύμων, δοκιμασμένο πάνω από 25 χρόνια, γιά τους πόνους και τις φλεγμονές κάθε είδους.

Σερραπεπτάση, άλλο ένζυμο, γιά τη συντήρηση των αρτηριών.

Κολλοειδής Άργυρος (Colloidal Silver), τον φτιάχνω μόνος μου, και σκοτώνει ιούς και μικρόβια εσωτερικά και εξωτερικά. Τον χρησιμοποιούσαν μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα, πριν ανακαλυφθεί η πενικιλίνη.

Η ίαση περνάει μέσα από την ΑΥΤΟ-γνωσία.

Με Εκτίμηση και Ευχές γιά Μόνιμη Ιαση,

Άγγελος Τζιμίδης

Ένα Μεγάλο Όνειρο... και Συνεχής Εκπαίδευση

Ένα Μεγάλο Όνειρο…Συνεχής Εκπαίδευση

Μοιράστε τη γνώση

Top
error: