Δείτε πώς τα καρκινικά κύτταρα καταστρέφονται.

26 Νοεμβρίου 2014
από τον Cassius Methyl, MassReport

Γνωρίζατε ότι οι μελέτες έδειξαν την αποτελεσματικότητα της κάνναβης κατά τη θανάτωση των καρκινικών κυττάρων ως πολύ καιρό πριν το 1974; Το 1974, μία μελέτη από την Washington Post είπε ότι η Τετραϋδροκανναβινόλη (THC) αποτελεσματικά “επιβράδυνε την ανάπτυξη των καρκίνων του πνεύμονα, καρκίνους του μαστού και λευχαιμία που προκαλούνται από ιούς σε εργαστηριακά ποντίκια και παρέτεινε τη ζωή τους κατά 36%.”
Η πληροφορία αυτή κατεστάλη και οι άνθρωποι φυλακίστηκαν για έως και δεκαετίες για τη χρήση ή την πώληση του “αβλαβούς”, απολύτως θαυματουργού φάρμακου κατά την περίοδο 1974-1998 (και περαιτέρω, όπως γνωρίζετε). Το 1998, μια άλλη μελέτη βγήκε από το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης , που ανέφερε ότι η Τετραϋδροκανναβινόλη (THC) μπορεί να εξαναγκάσει τα καρκινικά κύτταρα σε θάνατο, και σε αντίθεση με τη χημειοθεραπεία, η Τετραϋδροκανναβινόλη (THC) δε σκοτώνει τίποτα, παρά μόνο τα καρκινικά κύτταρα, αφήνοντας τον εγκέφαλο φυσικά εντελώς σώο και αβλαβή.
minblowing
Το παρακάτω βίντεο δείχνει κάποια άμεσα πλάνα του μορίου της Τετραϋδροκανναβινόλης (THC) που συνδέεται με κύτταρα και σκοτώνει τα καρκινικά αυτά από αυτά:

Απλά σκεφτείτε όλους τους ανθρώπους που πέθαναν από καρκίνο, ή είχαν παραλύσει ή τραυματίστηκαν με οποιονδήποτε τρόπο από τη χημειοθεραπεία. Δεν είμαστε πολύ πιο συλλογικά συνειδητοί σήμερα; Η επιθυμία μας για ευημερία και καλή υγεία, και η απογοήτευση που θα πρέπει να αισθανόμαστε με το κατεστημένο και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για την ποινικοποίηση της κάνναβης και κρατώντας μυστικές τις πληροφορίες αυτές είναιένα πολύ ισχυρό καύσιμο για τη συνολική νομιμοποίηση της κάνναβης στην Αμερική.

Με την ιδέα ότι η γνώση αυτή είναι το καύσιμο για να μας παρακινήσει να πιέσουμε για την ολική αποποινικοποίηση της κάνναβης, παρακαλώ μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με απόλυτα όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.
Τα δύο παρακάτω βίντεο είναι επίσης μεγάλα παραδείγματα:

https://www.youtube.com/watch?v=fy_6Q3KpXIw

Image Credit: delta9technologies.com

ΠΗΓΗ:http://themindunleashed.org/2014/11/mindblowing-microscopic-footage-cancer-cells-eliminated-cannabis-oil.html

//

Μοιράστε τη γνώση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top
error: