Πρωτόκολλο γιά Καρκίνο (από το Rick Simpson)

rso_dosage_chart_opt

Γιά όλο το Άρθρο Κάντε Κλικ στην Εικόνα ή ΕΔΩ.

Η Εικόνα απεικονίζει την προοδευτική δοσολόγηση. Κάθε “ανθρωπάκι” είναι ένας “κόκκος ρυζιού” και κάθε “μισό ανθρωπάκι” είναι μισός “κόκκος ρυζιού”.

Κάθε κουτάκι είναι μία ημέρα, άρα μία σειρά από 7 κουτάκια είναι μία εβδομάδα.

Άρα, στο 1 γραμμάριο τη μέρα φτάνουμε προοοοδευτικά την 28η μέρα!

Κατά μέσο όρο υπάρχουν 30 κόκκοι ρυζιού στο 1 γραμμάριο λαδιού που έχει φτιαχτεί με τη μέθοδο Ρικ Σίμσον, άρα ο κάθε κόκκος ρυζιού περιέχει 33,3mg λαδιού.

Ας μη μας διαφύγει ότι τα 33,3mg αφορούν την ποσότητα λαδιού που περιέχει ο κόκκος ρυζιού και ΟΧΙ την περιεκτικότητα σε ουσία THC. Για να βρούμε πόση THC περιέχει ο κόκκος ρυζιού θα πρέπει να γνωρίζουμε την περιεκτικότητα του λαδιού σε THC.

Π.χ. αν το λάδι περιέχει 60% THC (μας χρειάζεται η εργαστηριακή ανάλυση απαραίτητα), τότε το 1 γραμμάριο περιέχει 600mg THC. Διαιρούμε τα 600mg THC που περιέχονται στο 1γραμμάριο με τους 30 κόκκους ρυζιού που εμπεριέχονται σε αυτό και βρίσκουμε ότι ο κόκκος ρυζιού σε λάδι περιεκτικότητας THC 60% περιέχει 20mg της ουσίας THC.

(Ένας πιο εύκολος τρόπος ίσως είναι να πολλαπλασιάσουμε απευθείας τα 33,3mg λαδιού που περιέχει ο κάθε κόκκος ρυζιού με το ποσοστό περιεκτικότητας σε THC,πχ 33,3mg επί 60% = 20mg THC ανά κόκκο ρυζιού)

{Σίγουρα ο Ρικ Σίμσον επιμένει στη μέγιστη περιεκτικότητα σε THC (μέχρι και άνω του 90%!!!), το ίδιο και ο πρώην συνεργάτης του Jindrich Bayer, ο οποίος μιλάει γιά άνω του 75% και υποτιμούν και οι δύο την αξία της CBD (Κανναβιδιόλης), αν και τώρα τελευταία κάτι ψιθυρίζει ο Jindrich για την αξία στη χρήση της Κανναβιδιόλης…..

Η δική μας ταπεινή άποψη εμπνέεται από το γιατρό Άλλαν Φράνκελ (ΕΔΩ).

Έχουμε λοιπόν την εντύπωση ότι το βασικότερο όφελος μίας τόσο υψηλής δοσολόγησης με την ουσία της Τετραϋδροκανναβινόλης είναι στον ΥΠΝΟ

Ο ασθενής και το περιβάλλον του πρέπει να είναι ενήμεροι ότι ο ασθενής θα κοιμάται σχεδόν συνέχεια και από ό,τι γνωρίζουμε ο καρκινοπαθής χρειάζεται πολύ ύπνο, ώστε να καταφέρει ο οργανισμός να ανακάμψει. Να τονίσουμε ότι το οικείο περιβάλλον του ασθενή θα πρέπει να τον ενοχλεί όσο γίνεται λιγότερο και να καταλάβει ότι πρέπει με υπομονή και αγάπη να αγκαλιάσει την κατάσταση αυτή και να συμπαρασταθεί στον αγαπημένο του χωρίς καμία απαίτηση σε ό,τι αφορά τις καθημερινές υποχρεώσεις του ασθενή. Ο,τιδήποτε καταφέρει ο ασθενής από μόνος του και με τη διακριτικότατη ενθάρρυνση των οικείων του ας θεωρείται τεράστια επιτυχία στον αγώνα της ίασης.

Εξίσου σημαντικό είναι να ενημερωθεί ο ασθενής και το περιβάλλον του ότι η υψηλή δοσολόγηση με την ουσία THC (Τετραϋδροκανναβινόλη) σε περίπτωση που υπάρχουν υποψίες υποβόσκουσας μανιοκατάθλιψης, διπολικής διαταραχής ή κατάθλιψης θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια την υποβόσκουσα κατάσταση (ελπίζουμε παροδικά)

Το άλλο όφελος, δηλαδή το ότι θανατώνει τα καρκινικά κύτταρα, γνωρίζουμε ότι συμβαίνει, αλλά δεν ξέρουμε σε ποιά δοσολογία μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς ο κάθε άνθρωπος έχει την εξατομικευμένη του δοσολόγηση.

Ο Ρικ Σίμσον μας μιλάει για 5.000 ασθενείς που θεραπεύτηκαν, αν όμως λάβουμε υπόψη ότι αυτό το νούμερο αφορά στα 20 χρόνια που υπάρχει το πρωτόκολλο αυτό και αν κάνουμε τη διαίρεση θα βρούμε ότι το στατιστικό δείγμα δεν αγγίζει καν το ποσοστό του 5% που χρειάζεται ώστε να θεωρηθεί σοβαρό επιστημονικά και στατιστικά ένα ποσοστό. Ας λάβουμε επίσης υπόψη ότι ημερησίως αποβιώνουν στον πλανήτη περίπου 18.000 καρκινοπαθείς που σημαίνει ότι μας χρειάζονται 900 θεραπευμένοι ημερησίως ώστε να αγγίξουμε το ποσοστό του 5%… }

 

Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, το 1997, ο Rick Simpson αναζήτησε την ανακούφιση για την κατάστασή του μέσω της χρήσης του χασισέλαιου.

Όταν ο Rick ανακάλυψε ότι το λάδι της κάνναβης (με υψηλή συγκέντρωση THC) θεραπευεί μορφές καρκίνου και άλλες ασθένειες , προσπάθησε να το μοιραστεί με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσε δωρεάν , θεραπευοντας κυριολεκτικά εκατοντάδες ασθένειες των ανθρώπων … αλλά όταν η ιστορία βγήκε στη δημοσιότητα, το μακρύ χέρι του νόμου άρπαξε “το φάρμακο” αφήνοντας χιλιάδες ανθρώπους χωρίς θεραπευτική αγωγή του καρκίνου και των Rick με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση μαριχουάνας!

Ευχαριστούμε τον BlaCkStaRHaze

Γιά όλο το άρθρο κάντε κλικ ΕΔΩ

Επιμέλεια: ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ CREATIVE COMMONS ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΗΓΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ


ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η θεραπευτικη-κανναβη.com.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που πάσχετε από κάποια ασθένεια να συμβουλευτείτε το γιατρό σας και να μην ακολουθήσετε καμία «συμβουλή» ή «προτροπή» συντάκτη άρθρου, καθώς ότιδήποτε αναγράφεται είναι μόνο γιά ενημερωτικούς λόγους.

FOOD AND DRUG ADMINISTRATION (FDA) DISCLOSURE These statements have not been evaluated by the FDA and are not intended to diagnose, treat or cure any disease. Always check with your physician before starting a new dietary supplement program. * Cannabidiol (CBD) is a natural constituent of hemp oil.

 

Μοιράστε τη γνώση

Top
error: