Κατάστημα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗΣ

logo_white

Αγαπητοί Ασθενείς,

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ (CBD) ΔΕ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΙΣ!

Απλά έχουμε μεταφράσει, πιό κάτω, στα ελληνικά τα στοιχεία των προϊόντων της εξαιρετικής εταιρείας ENDOCA, καθώς και τους τρόπους αποστολής των προϊόντων τα οποία έρχονται από την Ε.Ε.

Δυστυχώς λόγω των οικονομικών συνθηκών αυτός ήταν ο μόνος τρόπος, μέχρι στιγμής, γιά να μπορέσουν να πλησιάσουν τα εξαιρετικά αυτά προϊόντα τους ασθενείς σε πολύ οικονομική τιμή.

Έχουμε εξασφαλίσει ένα 20% έκπτωση πάνω στις τιμές που θα δείτε στην σελίδα της ENDOCA : Προϊόντα Κανναβιδιόλης της Endoca. (αν παραγγείλετε κατευθείαν από την εταιρεία με τον κωδικό endocagrat στο ταμείο της Endoca έχετε έκπτωση 20%).

Επίσης να υπενθυμίσουμε την 5-σέλιδη χημική ανάλυση ΚΑΘΕ παρτίδας η οποία υπάρχει πάνω στη συσκευασία ως batch nr. Αυτόν τον κωδικό τον ψάχνετε και τυπώνετε την ανάλυση από το : Εργαστηριακές Aναλύσεις Προϊόντων .

Σας προτείνουμε να ρωτήσετε πρώτα απ’ όλα το γιατρό σας γιά το “ενδοκανναβινοειδές σύστημα” και αν ο ίδιος δεν γνωρίζει σας παρακαλούμε ή να τον ενημερώσετε ευγενικά μέσω διαλόγου και επίδειξης των επιστημονικών μελετών που υπάρχουν στο διαδίκτυο, ειδικά στην επίσημη ιατρική βάση δεδομένων των Η.Π.Α. PubMed ΕΔΩ ΕΔΩ  και ΕΔΩ ή να βρείτε έναν πιό ενημερωμένο και νεώτερο γιατρό!

Σας προτείνουμε να στείλετε στο γιατρό σας τα 21 επιστημονικά βίντεο του ισραηλινού καθηγητή Raphael Mechoulam, στα αγγλικά, ΕΔΩ.

Επίσης στα αγγλικά (με ελληνικούς υποτίτλους) το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ The Scientist, όπου ο Καθηγητής Mechoulam περιγράφει τη μάχη που έχει δώσει πάνω στην έρευνα των Κανναβινοειδών, ξεκινώντας το 1964 με την ανακάλυψη της Τετραϋδροκανναβινόλης (THC) μέχρι και σήμερα. Το ντοκιμαντέρ διαρκεί 1 ώρα, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο γιατρό σας! Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το ντοκιμαντέρ (με ελλ. υποτίτλους).

Έπειτα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], προκειμένου να συζητήσουμε γιά το πρόβλημά σας και να σας βοηθήσουμε σε τυχόν παραγγελία σας και στην έκπτωση του 15%.

Περαστικά μας,

Άγγελος Τζιμίδης

Τα προϊόντα της Endoca μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

Μοιράστε τη γνώση

Top
error: