‘Εχετε Καρκίνο; Αποκαρβοξυλιώστε την Κάνναβη σας !

decarboxylationgraphΑποτελέσματα του χρόνου θέρμανσης και της θερμοκρασίας σε σχέση με την περιεκτικότητα σε Τετραϋδροκανναβινόλη (THC)

 Αποκαρβοξυλίωση είναι απλά η αφαίρεση μιας καρβοξυλομάδας (CO2 + H) από το Φυτοκανναβινοειδές ΤΗC-Α, ώστε να δημιουργηθεί το ενεργό THC, που θα ταιριάζει πλέον στον υποδοχέα CB-1 ορισμένων κυττάρων. Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται μόνο μέσω θέρμανσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υψηλή θερμότητα για σύντομο χρονικό διάστημα, ή μέτρια φωτιά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η υψηλή θερμότητα καταστρέφει ένα μεγάλο μέρος της ευεργετικής χημείας των κανναβινοειδών, τα τερπενοειδή και φλαβονοειδή. Η βέλτιστη θερμοκρασία είναι 240ºF(115.5 ºC) για 30-45 λεπτά. Υπάρχουν πολλές απόψεις σχετικά με τη διαδικασία, αλλά αυτό είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης. Όπως μπορείτε να δείτε από το διάγραμμα, οι Ρώσοι το έκαναν αυτό πάνω από 20 χρόνια πριν.

Καθοριστική για την επιτυχία αυτής της διαδικασίας είναι η παρασκευή του φυτικού υλικού πριν τη θέρμανση. Το φυτικό υλικό θα πρέπει να είναι πολύ ξηρό. Ρίξτε το μέσα σε ένα μπλέντερ για να διαλυθεί το υλικό(στμ: αν και καλύτερα να το τρίψετε σιγά-σιγά με το χέρι, καθώς οποιοδήποτε μηχανικό μέσο χρησιμοποιηθεί θα αφαιρέσει πολύτιμα ιχνοστοιχεία από τη χλωροφύλλη). Αφαιρέστε τους μίσχους. Απλώστε το σε μία λαδόκολλα. Προθερμάνετε το φούρνο στους 115.5 ºC, «ψήστε» για 30-45 λεπτά. Ακολουθήστε με την εξαγωγή του λαδιού(στα αγγλικά ο σύνδεσμος).

Είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η αποκαρβοξυλίωση είτε στο τελικό εκχύλισμα(λάδι), είτε στο ξηρό φυτικό υλικό. Είτε έτσι είτε αλλιώς θα λειτουργήσει.

Γιατί αποκαρβοξυλίωση; Αν θέλουμε να καταπολεμήσουμε καρκίνο, θα πρέπει να βελτιστοποιήσουμε τη δραστικότητα της θεραπείας.Το  THC (Τετραϋδροκανναβινόλη) σκοτώνει τον καρκίνο με τον τεμαχισμό των μιτοχονδρίων και τη διαταραχή του μεταβολισμού  της ενέργειάς τους, αφήνοντας τα φυσιολογικά κύτταρα ανέπαφα.Το  THC-A δεν θα έχει αυτό το αποτέλεσμα.

~ Dennis Hill

ΠΗΓΗ: https://patients4medicalmarijuana.wordpress.com/2013/04/18/got-cancer-decarboxylate-your-cannabis/

απόδοση: Άγγελος Τζιμίδης

 

 

Μοιράστε τη γνώση
Ετικέτες: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top
error: